Over FUCKHuiswerk

FUCKHuiswerk is een plaats waar tieners na hun huiswerk kunnen chillen met hun vrienden.

Wie zijn wij?

FUCKHuiswerk.nl is een website voor en door scholieren. FUCKHuiswerk heeft een groot team met moderators en twee programmeurs. Samen zorgen zij ervoor dat andere scholieren zich kunnen vermaken met onder andere memes, filmpjes, chatten en games. Daarnaast probeert ons team jullie te helpen met het huiswerk waar jullie hulp bij nodig hebben. Niet alleen met huiswerk antwoorden maar ook om jullie echt te helpen zodat jullie het huiswerk ook echt snappen! Dat is ons motto, zorgen dat je niet alleen je huiswerk goed hebt maar ook de antwoorden op je proefwerk. Heb je vragen? De leden uit ons team zullen je met alle plezier te woord staan. Kijk op de chat of neem een kijkje op het forum.

Waarom we dit doen...

Wij misten als scholieren een site waar we met al onze mede scholieren in contact konden komen, en daarbij ons ook konden vermaken. Vanuit die beweegreden zijn wij FUCKHuiswerk.nl gestart. FUCKHuiswerk is met zijn ietwat rebelse naam, zeker geen site voor tuig. Soms ben je het schoolwerk gewoon helemaal zat, dan kom je hier, ff relaxen en later nog hulp krijgen met je huiswerk. De meeste sites die hierin te vinden zijn zijn vaak saai en snappen niet wat de scholier wil! Daarom zijn wij, samen met een sponsor gestart met het bouwen van FUCKHuiswerk. Eerst heel klein, maar inmiddels al erg groot.

Wij hopen dat deze site jullie kan helpen om uit de dagelijkse sleur van schoolactiviteiten te komen. Kijk nog even rond en geniet van de tijd waarin je geen huiswerk hoeft te maken!